dimecres, 3 de juliol del 2013

Sessió 3. CONTINUEM PIULANT AMB TWITTER I ENS INICIEM AMB GOOGLE DRIVE

3 de juliol, tercer dia de curs...

  • Comencem resolent dubtes i noves utilitats del Twitter.
  • Després en Lluís ens convida a reflexionar sobre els avantatges de les eines 2.0. Hem fet una pluja d'idees que entre tots, guiant-nos en Lluís i utiltizant el Padlet hem estructurat. Han sortit molts avantatges i també algun incovenient, l'important és reflexionar sobre la nostra pròpia pràctica i adaptar la metodologia i les eines a la nostra realitat educativa. 
  • A continuació, hem reflexionat sobre les normes de funcionament per treballar 2.0. i a través del popplet s'ha estructurat la informació compartida per tots els i les participants.  
  • Seguidament ens hem iniciat amb el Google Drive, on hem pogut crear i compartir diferents documents i hem vist les diferents utilitats que té. Una eina molt interessant per fer treball cooperatiu i una bona forma de compartir documents. En diferents grups hem treballat el decàleg de les normes de funcionament del Google Drive. 

Avui ha estat un dia de recerca de nous coneixements i a la vegada de reflexió sobre les eines i recursos 2.0. Interessant, ja que moltes vegades el dia a dia no ens permet fer aquest tipus d'activitat més reflexiva. 

Demà més...

2 comentaris:

  1. El google docs és molt potent. Ara bé...en que es podria utilitzar dins l'aula? I dins la comunitat educativa?
    Més punts per reflexionar...

    Per cert, molt maca la imatge del rotllo de fil, molt bonica la metàfora.

    Mañana...más

    ResponElimina
  2. Dins l'aula, la veritat és que se li pot treure molt de suc!

    Pensant en activitats que realitzo, es podria transformar en una activitat 2.0 fer diferents grups a classe, que cada grup treballi sobre algun tema en concret utilitzant el google drive i fent un treball col·laboratiu i quan ja es té el resultat final, que cada grup comparteixi amb la resta de grups de classe.

    Una altra utilitat que estic pensant és crear un excel al google drive on els i les alumnes puguin omplir les diferents cel·les amb la seva informació personal, cada alumne/a una fila i així tenim el document de les dades personals i de contacte dels nostres alumnes complet.

    Continuem treballant!

    ResponElimina